Skape dine egne nye hjemmesider

Skape dine egne nye hjemmesider

Jeg lover deg, du må tenke på systemene som fins for å lage egen hjemmeside. Da jeg kom fra Syria, hadde jeg hverken inntekt, nettverk eller relasjoner. Men i dag kan jeg reise med den tidsfriheten jeg selv ønsker. Jeg kan love deg at det er bare to ting du trenger, et mindset og skills.

Influencere

Slik høres det ofte ut når en influencer vil hjelpe deg til suksess. Ofte har han bodd i Sverige fra før, og det er jo litt rart egentlig. Jag kan fortelle deg, Mario, vi skal få det til med mitt webinar. Men han har et poeng. Man kan gjøre suksess, men man skal alltid ha produktet i fokus. Internett skal være en plattform for å spre ut det glade budskapet om din suksessoppskrift.

Skape dine egne nye hjemmesiderIkke bruk enkle løsninger

Du har kanskje hørt om WordPress og Blogster, og disse er vel og bra til å sette opp hjemmesider med. Men man kommer ikke utenom at dersom ikke sidene har SEO, så vil de ikke havne langt opp i køen. Og det er nettopp dette du vil når du konkurrerer med 3 milliarder andre selgere. Ja, faktisk er det over 4 milliarder kunder på nett i dag, nesten 4/3 av alle mennesker på jorda.

Enkle løsninger taper

De enkle løsningene kan være fristende fordi man ikke forstår hvordan ting fungerer. Og de er laget slik at man skal gå i fellen. For det er mye penger å tjene på folk som vil prøve å gjøre suksess på nett. Derfor må man passe seg. Det er lurt å lese poker-nyheter.com fordi man faktisk kan gå fra å være en newbie til å bli en multimillionær ved å spille poker og andre spillebaserte automater på nett. Bruk heller disse metodene for å bli kjent og populær.

Lag verdifullt innhold

Skal du treffe et publikum, må du ha innhold. Innhold består av tre ting:

  • Visuell nytelse
  • Lesbare artikler
  • Lenker

Visuell nytelse kan fåes gjennom bilder og video. Det kan være personlige bilder eller bilder man henter ned gratis fra nett. Video kan bestå av flere varianter:

  • Introduksjoner
  • Eksempler
  • Utfoldelse

Forskjellige typer innhold

Noe folk elsker å se på er folk som virkelig kan håndtere et redskap. Enten det er å klippe sauer med en god klippemaskin, eller om det er hvordan man kommer til nesten nivå i Minesveiper eller World of Warcraft. Dette har gjort eksperten Håkon til mangemilliardær på kort tid.

Bruk en skreddersydd søm

Skulle du mot formodning ikke ha peiling på funksjonalitet og brukervennlighet, bør du bruke en webdesigner som kan gi deg råd. Han kan dessuten sette opp hjemmesiden for deg og gjøre at den går viralt etter en tid. Men du bør også skaffe deg sosiale media. Ikke de kjedelige som foreldrene dine er på, men heller TikTok og Gowalla. Disse har brukt en skreddersydd søm som gir den beste opplevelsen for dem som besøker hjemmesidene.

Det er tre ting de benytter seg av:

  • Kvalitet og størrelse på bilder
  • Riktig syntaks for dynamiske sider
  • Bruk https serverleverandører
  • Bruk anerkjente webservere

Når du har fokus på disse tingene vil hjemmesiden din i hvert fall ikke ha problemer som gjør at leserne forsvinner. Gode tilbud hjelper også!