Hvorfor er det viktig med en god internettilgang?

Hvorfor er det viktig med en god internettilgang?

Fibernett er det sterkeste, beste og mest pålitelige typer av internett du kan få i Danmark/Norge akkurat nå. Men hvorfor velge fibernett framfor ADSL?

Den største fordelen med fibernett er at det i forhold til ADSL bredbånd er at man får det man kaller et symmetrisk internett. Det betyr at både nedlastnings -og opplastnings-hastigheten er like rask. Det skyldes at fibernettet er en ny type kabel som arbeider i lysets hastighet. Det fungerer på samme måte som en laser. Det betyr i prinsippet at internettsignalet transporteres av lysets, som kjent er det raskeste som fins.

Hvordan finne det som passer til ens behov?

Men med mengden av forskjellige tilbydere, hastighet, priser og abonnement og ikke å forglemme at akkurat den tilbyderen er tilgjengelig i sitt område – Kan det være vanskelig å finne fram til det riktige tilbud for sitt bruk. Med tjekbredbaand.dk er løsningen på alle internett og fiberbånds relaterte problemer kun ett klikk unna.

Det trenger verken å være mer kostbart eller vanskeligere å implementere, enn hva man gjør det til selv. Det er bare å sette sine søkekriterier opp, og så deretter velge den tilbydere som stemmer overens med hastighet, pris også videre. På den måten bli man garantert et produkt som oppfyller de krav man måtte ha, da man faktisk selv har kunnet sette de parameterne som man ønsket å fremheve.

Men hvorfor velge fiber fremfor noe annet? En god grunn er stabiliteten

Jobber man innen digital markedsføring er det utrolig viktig å ha et pålitelig og hurtig internett. Uten ordentlig internettilgang kommer man ikke langt, dersom man har behov for å laste opp filer, streamer videoer, markedsføres på sosiale media som FB, Instagram og Snapchat –  eller hvis man skal holde et jobbmøte på Skype eller lignende. Er man dessuten typen som jobber hjemmefra eller har hjemmekontor er fiber som sendt fra himmelen. Man slipper å tenke på de dagene der man ventet og ventet på at filer som lastes opp. I tillegg er kapasiteten som fibernettet har en viktig faktor til at den slår ADSL tilkoblingen.

Jobber man derimot i et firma med flere medarbeidere, er også fibernett løsningen. Det er nemlig ikke noe problem å koble til flere brukere og datamaskiner på samme nett, uten at det påvirker kvaliteten eller hastigheten ved opp -og nedlastninger. Det går heller ikke tregere når man surfer på nettet. Fibernett gjør hverdagen enklere, og det garanterer for et stabilt nett som alltid virker. Og det til en meget god pris.

Fiber eller ADSL?

Et hvert firma eller privatperson bør overveie fibernett framfor ADSL-bredbånd når man har muligheten. Det kan til og med lønne seg å bruke litt mer på et bedre nett, da bedre stabilitet reduserer responstid, beholder lengere oppetider og gir en generelt bedre arbeidshverdag – for man kommer ikke langt som online firma hvis nettet forsvinner her og der.

En tredje fordel med fibernett er at det er på langt nært så støyende som ADSL-bredbåndet er. På den måten påvirker avstanden mellom tilbyder og forbruker mer når det gjelder bredbånd enn om man har fibernett.

Sjekk derfor ut tjekbredbaand.dk uansett om du er en privatperson, enmannsforetak eller en større aktør i arbeidsmarkedet.