Om denne bloggen

Dette er en blogg om digital markedsføring. Uansett om du er nybegynner i faget eller har jobbet med markedsføring i mange år – vil du garantert finne relevant og lærerik informasjon på denne siden.

Her er noen eksempler på emner vi tar for oss på denne bloggen:

  • De ulike sosiale medier-kanalene
  • Hvordan studere digital markedsføring
  • Hvorfor video er viktig
  • Facebooks Business Manager
  • GenZ
  • Og mye mer

Digital markedsføring er viktigere enn noen gang tidligere, og digitaliseringen av samfunnet skjer i rekordfart. Når det kommer til markedsføring handler det ikke kun om sosiale medier, men også om “mobile først”. Dette snart oppbrukte begrepet betyr enkelt og greit at de fleste bruker mobil, mer enn de bruker desktop, og at all markedsføring derfor bør være tilpasset mobilen. Dette har mye å si for hvilke formater man produserer innhold i, lengden på filmer, bruk av lyd, osv.

En ting du vil lære på denne siden er at det er mange ting å tenke på når du skal annonsere på nett. Men heldigvis kan det være veldig billig å benytte seg av Facebook, spesielt hvis man tenker på hva mer tradisjonelle medier – som aviser og TV – koster. Med sosiale medier digital markedsføring en mulighet for alle – også små merkevarer med små budsjetter.

På denne bloggen snakker vi til alle, små og store merkevarer, profesjonelle og nybegynnere. Med andre ord, alt du trenger å vite om digital markedsføring kan du finne her. Og du trenger hverken reklame- eller mediebyrå for å gjøre jobben.