Hvorfor lage sin egen nettside

nettsider

Det finnes en rekke grunner til å lage din egen nettside, i denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hva fordelene er og hvorfor du bør gjøre dette. Kanskje du også har noen tips du ønsker å dele med oss? Da er det bare å kommentere, vi hører gjerne på det du har å si!

Fordeler med en egen nettside

nettsiderDet å ha sin egen nettside gjør at du kan være en kurator for dine egne prosjekter og hvordan du vil fremstå på nett. Det blir rett og slett nesten som en portefølje. Det er nesten mer vanlig å ha nettside enn et eget visittkort nå om dagen, så vi anbefaler deg absolutt å slenge deg på trenden. Det som er så spennende med nettside er at du kan utvikle den akkurat slik du vil. Du kan ansette noen som kan gjøre det for deg, eller du kan benytte deg av tjenester som gjør det mulig å bygge din egen nettside. Å bygge sin egen nettside kan faktisk være gøy!

Det vi anbefaler å gjøre, er å finne nettsider som inspirerer deg. Dette gjør at du vil få gode tips til hvordan du kan bygge din egen nettside. Kanskje du har lyst til å ha linker til alle dine sosiale medier, slik at folk som kjenner deg kan linke seg opp til deg, eller kanskje du har lyst til å være litt mer privat? Det er helt opp til deg, det er det som er så herlig!

Hvorfor ha sin egen nettside?

Det å ha sin egen nettside gjør deg synlig. Dette er svært gunstig i det jobblandskapet vi befinner oss i for tiden. Dette fordi du vil kunne promotere deg selv ved å promotere nettsiden din. Hvis du for eksempel er frilanser er det skikkelig bra å ha sin egen nettside, for da kan de som har lyst til å ansette deg ha oversikt over dine tidligere prosjekter.

Du kan tenke på det på flere måter. En rekke kjendiser får tilbud om en rekke jobber, rett og slett fordi de er synlige. Det samme vil være tilfelle for deg hvis du gjør deg selv synlig med din egen nettside. Det å promotere sin egen nettside på de rette type forumene og ikke minst på konferanser kan være en stor fordel for deg.

Det som også er spennende med å ha sin egen nettside er nettopp det at du kan se hvem som besøker nettsiden din. Du kan for holde øye med trafikken og se hva folk klikker på. Kanskje du finner et marked du ikke en gang visste eksisterte? Det er rett og slett mange grunner til å ha sin egen nettside.

Det du må passe på, er at du oppdaterer nettsiden, og at du holder den grei og fin. Dette gjør at besøkende vil komme tilbake igjen og igjen. Det gjør også at du kan utvide prosjektene dine og oppdatere hjemmesiden din oftere og oftere. En god investering, rett og slett!