Hvorfor det er viktig å være organisert

Hvorfor det er viktig å være organisert

Det er flere grunner til at det er viktig å være organisert og i denne artikkelen skal vi gå inn på en rekke av dem.

Tid

Hvorfor det er viktig å være organisertDet kan virke litt slitsomt å skulle sette opp et system for hvordan hverdagen din skal fungere best mulig, men den tiden du bruker på å sette det opp sparer du enkelt inn igjen. Når du vet at du har betalt alle regningene dine og gjort alt du skulle innenfor ulike tidsfrister vil du ha mye mer tid til overs til å slappe av.

Konkurranser

Det å delta i en konkurranse eller flere konkurranser kan være en måte å vinne kule premier på og ikke minst få ting du ønsker deg på, men hvordan vet du hvilke konkurranser du har deltatt i og når de trekkes? Vi anbefaler deg å lage en oversikt over alle konkurranser du deltar i og når fristen er for deltakelse. Dette gjør det er svært spennende å følge med på og du får litt ekstra spenning i hverdagen!

Lag et system som passer for deg

Det å ha et digitalt system kan være utrolig bra for noen, mens andre foretrekker fysiske systemer som timeplaner eller “to do”-lister. Du velger selv hva som passer for deg. Vi anbefaler uansett at du skriver ned avtaler og andre planer så fort du hører om dem. Dette gjør at du kan føre dem inn i systemet ditt og at du ikke trenger å bruke hjernekapasitet på å huske dem. Mange bruker for eksempel iCal eller Kalender på telefonen sin for å gjøre dette. Dette er også en kalender du kan dele med din partner eller andre, slik at de vet hva som skjer.

Noe som er spennende er at det finnes så mange systemer du kan benytte deg av for å være mer organisert. Det som er gøy med å være organisert er at man får tid til å gjøre flere ting sammen med de man har lyst til å være sammen med. Du vil også bruke mindre mental energi, noe som faktisk gjør en stor forskjell i hverdagslivet!